top of page

AKTIONER

2019

På Folkemødet på Bornholm protesterede Krølle Bølle og hans brødre mod anbringelse af børn på udrejsecenter Sjælsmark. Krølle Bølle forsøgte gennem tårevædede taler, fællessang og en afbrydelse af Mette Frederiksens parti-leder-tale at få menneskene til at handle, men endte med - i afmagt og vrede over de bestandige forhold - at erklære Folkemødet for lukket. Aktionerne blev gennemført med støtte fra Bedsteforældre for Asyl.

I foråret var DE FEMTEN i Eksil på Haut hvor vi skærpede vores metode og strategier og inviterede medlemmer og andre til en workshop i samme.

2018

I anledningen af den søde juletid drog en hær af julemænd ind til Inger Støjberg, Magasin og Danske Bank og ud til udrejsecenter Sjælsmark. Her forcerede de hegnet med sne og sang og gaver. Aktionen skulle sætte fokus på de afviste asylansøgeres kummerlige forhold.

2015

I anledningen af Danmarks køb af nye kampfly kunne man se fire påskeharer jage et kor af døde gennem Københavns tog og metro. Påskeharerne ville nedtysse koret og sørge for at danskerne fik en fredelig påske uden fokus på krig, død og ødelæggelse. Aktionen skulle sætte fokus på det forestående køb og var planlagt i forbindelse med en større demonstration arrangeret af Tid til Fred - Aktiv Mod Krig

bottom of page